93
good

Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters | unitQ Score

The unitQ score is the fraction of public feedback data (iOS & Android) that mentions quality issues.
100 = No Issues. 50 = Some Issues. 0 = All Issues
3 Points Past 7 Days
Category: Photography
Work at Lyrebird Studios? Unlock additional insights
30-Day Trend
 
Poor
 
Fair
 
Good
 
Epic
Work at Lyrebird Studios? Unlock additional insights
Android unitQ Score
Android User Feedback
100%
Android
814 Reports
iOS unitQ Score
iOS User Feedback
0%
iOS
0 Reports
User Feedback
0%
iOS
0 Reports
100%
Android
814 Reports
Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters - Latest Quality Issues
Android
Jul 1, 2022
Terrible application some spots come out when changing to caricature
Android
Jul 1, 2022
Too bad, I couldn't use a lot of advertising, and asking to buy it.
Android
Jun 30, 2022
Very good app close to everyone I tested, but have to have a great patience, I paid to use to see if it released the quality better, but it did not improve. The app only accepts selfie photo at most 2 people and if it is good quality and the clear photo pro effect is cool, wanted to do body, or 3 people but the effect does not catch, not even in the pro.
Android
Jun 29, 2022
Dhuniya ka subse bekar app
Android
Jun 26, 2022
Ridiculous absolutely awful. Distorts and basically smudges all features
Android
Jun 25, 2022
Remove this app!
Android
Jun 23, 2022
The shapes are very similar, I do not feel q are different it seems q all t give the. Same background.
Android
Jun 22, 2022
The Four Star is a good app yes. But there's a lot of anoints.
Android
Jun 21, 2022
I thought the application was very good, only it lacks more filters
Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters - Product Description
Artisan sarjakuva kuvan muokkaus on paras karikatyyriohjelma sarjakuvaan ja digitaalisen taiteen tekemiseen monilla taiteellisilla valokuvasuodattimilla. Käsityöläisten sarjakuvien valmistaja esittelee monia vektoritaitesuodattimia ja karikatyyriefektejä kuvien sarjakuvaamiseksi ja avatarifioimiseksi yhdellä napautuksella. Tee anime-taidetta muuntamalla kuvat maalauksiksi ja sarjakuviksi nyt! Artisan-sarjakuva-kuvankäsittelyohjelma on all-in-one-kuvankäsittelyohjelma, joka tarjoaa henkeäsalpaavia selfie-kameratehosteita kuvien muokkaamiseen, avatarifiointiin ja taiteeseen erilaisilla digitaalisen taiteen suodattimilla. Valmista kuvitus Instagramille, Facebookille, Whatsappille ja Flickrille. Jaa sitten Tumblr, Snapchat, TikTok, VK ja Pinterest saadaksesi paljon tykkäyksiä!

🎨  Sarjakuva Kuvan Muokkaus: 
Jos sinulla on Artisan-sarjakuvasovellus, et tarvitse muita kuvankäsittelysovelluksia valokuviesi muuntamiseksi sarjakuviksi. Valitse upea kuva kuvagalleriastasi muokattavaksi ja sarjakuvaksi. Tutki öljymaalaussuodattimia ja upeita valokuvatehosteita saadaksesi upean profiilikuvan. Piirrä itseäsi avatar-suodattimilla nähdäksesi itsesi suosikki animaatiohahmosi. Saatavilla on paljon upeita valokuvasuodattimia ja -tehosteita, kuten väri-, luonnos- ja öljymaalaussuodatin kuvien retusointiin. Muuta valokuva sarjakuvaksi  tai mangaksi muutamassa sekunnissa taiteellisen avatar-suodatinsovelluksen ansiosta. Viimeistele kuvankäsittely legendaarisilla memoji-tarroilla, neon-spiraaleilla ja söpöllä tekstillä. Montaasi kuvia kollaasikoneella käyttämällä kauniita valokuvakehyksiä ja tarroja syntymäpäiville, pääsiäiselle ja Halloweenille!

✨  Taiteelliset öljymaalaussuodattimet ja pop-artefektit: 
Artisan-taidetoimittaja on hieno vapauttamaan sisäinen taiteilijasi ja muuttamaan kuvasi taiteellisiksi maalauksiksi käyttämällä taide- ja luonnosefektejä. Sarjakuva-suodattimien lisäksi rakastat lyijykynäsuodatin.

🤳  Selfie-kameran tehosteet: 
Artisan-sarjakuva-sovellus tarjoaa hämmästyttäviä selfie-kameran suodattimia ja tehosteita sarjakuvaan itsellesi ilmaiseksi! Ota itsesi taidekameralla ja piirrä itsesi nyt! Artisan-kuvankäsittelyohjelma on johtava digitaalisen taiteen sovellus- ja avatar-valmistaja, jolla on kasvojen live-kameran suodattimia ja tehosteita.

💥  Mahtavat sarjakuvataustat: 
Artisan-kuvankäsittelyohjelma poistaa täydellisesti taustan, joten voit valita loistavan taustan ja käyttää tippumisvaikutusta! Paljon värikkäitä kuvioita ja väriroiskeita käytettävissä manga-taiteen tekemiseen.

💖  Esteettinen tiputusvaikutus: 
Uskomattomat tippuvat vaikutukset yhdistettynä sarjakuviin. Photoshop-vaikutus vain muutamassa sekunnissa sarjakuvan tekijän ansiosta. Joko hämärtää taustaa tai vaihda se upealla anime-taustakuvalla! Sarjakuvasuodattimiin yhdistettävissä on monia tippuvia vaikutuksia.

😍  Profiilikuvan luoja: 
Piirrä itsesi luomaan upeita avatar-profiilikuvia Artisan-avatar-luojan ja emoji-valmistajan kanssa. Voit lisätä lyijykynän luonnosefektin ja supertaustat tuomaan vielä hauskempaa karikatyyreihisi. Käytä eeppiseen kuvankäsittelyyn sarjakuva muotokuvaeditoria ja hauskaa sarjakuvan valmistajaa. Anime-kuvankäsittelyohjelmassa on kaikkien aikojen paras AI-sarjakuvasuodatin.

Artisan sarjakuva editori on kaikki yhdessä sarjakuva-sovelluksessa, jossa voit animoida kuvia, avatarifioida itsesi sarjakuva-kasvosuodattimilla ja kauniilla piirustussuodattimilla kuville. Liity uuteen memoji-trendiin ja muokkaa valokuvia ammattilaisena Artisanin kanssa saadaksesi vaikutuksen ystäviisi! Valmista henkeäsalpaavia animoituja kuvia Instagramille, Facebookille, Whatsappille ja Flickrille. Jaa sitten Tumblr, Snapchat, Tik Tok, VK ja Pinterest saadaksesi niin paljon tykkäyksiä.
Want to improve your unitQ Score by 20% within 30 days?
All intellectual property rights, including trademarks and word marks, are the property of respective owners