97
epic

Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters | unitQ Score

The unitQ score is the fraction of public feedback data (iOS & Android) that mentions quality issues.
100 = No Issues. 50 = Some Issues. 0 = All Issues
3 Points Past 7 Days
Category: Photography
Work at Lyrebird Studios? Unlock additional insights
30-Day Trend
 
Poor
 
Fair
 
Good
 
Epic
Work at Lyrebird Studios? Unlock additional insights
Android unitQ Score
Android User Feedback
100%
Android
302 Reports
iOS unitQ Score
iOS User Feedback
0%
iOS
0 Reports
User Feedback
0%
iOS
0 Reports
100%
Android
302 Reports
Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters - Latest Quality Issues
Android
Nov 14, 2022
Sorry, there are still many freebies. 🤤🤤🤤🤤
Android
Nov 16, 2022
Does not let me cancel subscription "free trial"
Android
Nov 22, 2022
Hello, I do not use your application, I just downloaded it and found that nothing much, so I deleted it immediately. And I received from the operator that I have to pay something and I will not pay anything I did not use. Can you tell me what to do with it?
Android
Nov 27, 2022
Good
Android
Nov 27, 2022
good
Android
Nov 27, 2022
A lot of advertising, and you can't remove the watermark or watch advertising
Android
Nov 29, 2022
Well, it's good, nice but the ads are a bit much 🤧.
Android
Dec 2, 2022
I would like q had to paint hair x strands and does not bring it
Android
Dec 2, 2022
i liked the results of the photos, plus many same advertisements that short is boring all the time.
Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters - Product Description
Artisan sarjakuva kuvan muokkaus on paras karikatyyriohjelma sarjakuvaan ja digitaalisen taiteen tekemiseen monilla taiteellisilla valokuvasuodattimilla. Käsityöläisten sarjakuvien valmistaja esittelee monia vektoritaitesuodattimia ja karikatyyriefektejä kuvien sarjakuvaamiseksi ja avatarifioimiseksi yhdellä napautuksella. Tee anime-taidetta muuntamalla kuvat maalauksiksi ja sarjakuviksi nyt! Artisan-sarjakuva-kuvankäsittelyohjelma on all-in-one-kuvankäsittelyohjelma, joka tarjoaa henkeäsalpaavia selfie-kameratehosteita kuvien muokkaamiseen, avatarifiointiin ja taiteeseen erilaisilla digitaalisen taiteen suodattimilla. Valmista kuvitus Instagramille, Facebookille, Whatsappille ja Flickrille. Jaa sitten Tumblr, Snapchat, TikTok, VK ja Pinterest saadaksesi paljon tykkäyksiä!

🎨  Sarjakuva Kuvan Muokkaus: 
Jos sinulla on Artisan-sarjakuvasovellus, et tarvitse muita kuvankäsittelysovelluksia valokuviesi muuntamiseksi sarjakuviksi. Valitse upea kuva kuvagalleriastasi muokattavaksi ja sarjakuvaksi. Tutki öljymaalaussuodattimia ja upeita valokuvatehosteita saadaksesi upean profiilikuvan. Piirrä itseäsi avatar-suodattimilla nähdäksesi itsesi suosikki animaatiohahmosi. Saatavilla on paljon upeita valokuvasuodattimia ja -tehosteita, kuten väri-, luonnos- ja öljymaalaussuodatin kuvien retusointiin. Muuta valokuva sarjakuvaksi  tai mangaksi muutamassa sekunnissa taiteellisen avatar-suodatinsovelluksen ansiosta. Viimeistele kuvankäsittely legendaarisilla memoji-tarroilla, neon-spiraaleilla ja söpöllä tekstillä. Montaasi kuvia kollaasikoneella käyttämällä kauniita valokuvakehyksiä ja tarroja syntymäpäiville, pääsiäiselle ja Halloweenille!

✨  Taiteelliset öljymaalaussuodattimet ja pop-artefektit: 
Artisan-taidetoimittaja on hieno vapauttamaan sisäinen taiteilijasi ja muuttamaan kuvasi taiteellisiksi maalauksiksi käyttämällä taide- ja luonnosefektejä. Sarjakuva-suodattimien lisäksi rakastat lyijykynäsuodatin.

🤳  Selfie-kameran tehosteet: 
Artisan-sarjakuva-sovellus tarjoaa hämmästyttäviä selfie-kameran suodattimia ja tehosteita sarjakuvaan itsellesi ilmaiseksi! Ota itsesi taidekameralla ja piirrä itsesi nyt! Artisan-kuvankäsittelyohjelma on johtava digitaalisen taiteen sovellus- ja avatar-valmistaja, jolla on kasvojen live-kameran suodattimia ja tehosteita.

💥  Mahtavat sarjakuvataustat: 
Artisan-kuvankäsittelyohjelma poistaa täydellisesti taustan, joten voit valita loistavan taustan ja käyttää tippumisvaikutusta! Paljon värikkäitä kuvioita ja väriroiskeita käytettävissä manga-taiteen tekemiseen.

💖  Esteettinen tiputusvaikutus: 
Uskomattomat tippuvat vaikutukset yhdistettynä sarjakuviin. Photoshop-vaikutus vain muutamassa sekunnissa sarjakuvan tekijän ansiosta. Joko hämärtää taustaa tai vaihda se upealla anime-taustakuvalla! Sarjakuvasuodattimiin yhdistettävissä on monia tippuvia vaikutuksia.

😍  Profiilikuvan luoja: 
Piirrä itsesi luomaan upeita avatar-profiilikuvia Artisan-avatar-luojan ja emoji-valmistajan kanssa. Voit lisätä lyijykynän luonnosefektin ja supertaustat tuomaan vielä hauskempaa karikatyyreihisi. Käytä eeppiseen kuvankäsittelyyn sarjakuva muotokuvaeditoria ja hauskaa sarjakuvan valmistajaa. Anime-kuvankäsittelyohjelmassa on kaikkien aikojen paras AI-sarjakuvasuodatin.

Artisan sarjakuva editori on kaikki yhdessä sarjakuva-sovelluksessa, jossa voit animoida kuvia, avatarifioida itsesi sarjakuva-kasvosuodattimilla ja kauniilla piirustussuodattimilla kuville. Liity uuteen memoji-trendiin ja muokkaa valokuvia ammattilaisena Artisanin kanssa saadaksesi vaikutuksen ystäviisi! Valmista henkeäsalpaavia animoituja kuvia Instagramille, Facebookille, Whatsappille ja Flickrille. Jaa sitten Tumblr, Snapchat, Tik Tok, VK ja Pinterest saadaksesi niin paljon tykkäyksiä.
Want to improve your unitQ Score by 20% within 30 days?
All intellectual property rights, including trademarks and word marks, are the property of respective owners