97
epic

Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters | unitQ Score

The unitQ score is the fraction of public feedback data (iOS & Android) that mentions quality issues.
100 = No Issues. 50 = Some Issues. 0 = All Issues
-2 Points Past 7 Days
Category: Photography
Work at Lyrebird Studios? Unlock additional insights
30-Day Trend
 
Poor
 
Fair
 
Good
 
Epic
Work at Lyrebird Studios? Unlock additional insights
Android unitQ Score
Android User Feedback
100%
Android
577 Reports
iOS unitQ Score
iOS User Feedback
0%
iOS
0 Reports
User Feedback
0%
iOS
0 Reports
100%
Android
577 Reports
Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters - Latest Quality Issues
Android
Oct 25, 2021
If selected 0 stars I also choose, the download app selects the loaded photo to adjust, what does the app do??? , the app is too bad publisher to learn to lose to the child
Android
Oct 23, 2021
The application is too many ads so it is difficult to edit poto please to ofrator apk please d fix it again and there are ads because it interferes with editing activities
Android
Oct 21, 2021
Sucks, kept glitches. Wasted my money 💰
Android
Oct 20, 2021
Run away This app took our money. Not returned with 599฿ Not worth the money.
Android
Oct 19, 2021
15.10 by mistake installed the application, immediately deleted through the play market. 18.10 money was written off: 1799 for subscription. Question to play market: why I delete the application, and the subscription is saved. Question to developers: return the money to me in accordance with the requirements of the Consumer Protection Act (ZoZPP) regarding the provision of services. According to Article 29 of the ZoZPP, if deficiencies in the service rendered are detected, the consumer also refuses the contract and demands a refund of the money paid.
Android
Oct 15, 2021
Everything is being told to pay.yes deleted again
Android
Oct 12, 2021
This is bad, after downloading the app just for me to open it nd then am ask to pay for 3days or month. So this app is not for poor people. Too bad
Android
Oct 9, 2021
The filter are kinda good but, I really don't have a plan to pay a one year advance. But my sister accidentaly paid it. And I want it to be refunded. I emailed you but there's no response. Please can you refund it
Android
Oct 7, 2021
detection failed
Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters - Product Description
Artisan sarjakuva kuvan muokkaus on paras karikatyyriohjelma sarjakuvaan ja digitaalisen taiteen tekemiseen monilla taiteellisilla valokuvasuodattimilla. Käsityöläisten sarjakuvien valmistaja esittelee monia vektoritaitesuodattimia ja karikatyyriefektejä kuvien sarjakuvaamiseksi ja avatarifioimiseksi yhdellä napautuksella. Tee anime-taidetta muuntamalla kuvat maalauksiksi ja sarjakuviksi nyt! Artisan-sarjakuva-kuvankäsittelyohjelma on all-in-one-kuvankäsittelyohjelma, joka tarjoaa henkeäsalpaavia selfie-kameratehosteita kuvien muokkaamiseen, avatarifiointiin ja taiteeseen erilaisilla digitaalisen taiteen suodattimilla. Valmista kuvitus Instagramille, Facebookille, Whatsappille ja Flickrille. Jaa sitten Tumblr, Snapchat, TikTok, VK ja Pinterest saadaksesi paljon tykkäyksiä!

🎨  Sarjakuva Kuvan Muokkaus: 
Jos sinulla on Artisan-sarjakuvasovellus, et tarvitse muita kuvankäsittelysovelluksia valokuviesi muuntamiseksi sarjakuviksi. Valitse upea kuva kuvagalleriastasi muokattavaksi ja sarjakuvaksi. Tutki öljymaalaussuodattimia ja upeita valokuvatehosteita saadaksesi upean profiilikuvan. Piirrä itseäsi avatar-suodattimilla nähdäksesi itsesi suosikki animaatiohahmosi. Saatavilla on paljon upeita valokuvasuodattimia ja -tehosteita, kuten väri-, luonnos- ja öljymaalaussuodatin kuvien retusointiin. Muuta valokuva sarjakuvaksi  tai mangaksi muutamassa sekunnissa taiteellisen avatar-suodatinsovelluksen ansiosta. Viimeistele kuvankäsittely legendaarisilla memoji-tarroilla, neon-spiraaleilla ja söpöllä tekstillä. Montaasi kuvia kollaasikoneella käyttämällä kauniita valokuvakehyksiä ja tarroja syntymäpäiville, pääsiäiselle ja Halloweenille!

✨  Taiteelliset öljymaalaussuodattimet ja pop-artefektit: 
Artisan-taidetoimittaja on hieno vapauttamaan sisäinen taiteilijasi ja muuttamaan kuvasi taiteellisiksi maalauksiksi käyttämällä taide- ja luonnosefektejä. Sarjakuva-suodattimien lisäksi rakastat lyijykynäsuodatin.

🤳  Selfie-kameran tehosteet: 
Artisan-sarjakuva-sovellus tarjoaa hämmästyttäviä selfie-kameran suodattimia ja tehosteita sarjakuvaan itsellesi ilmaiseksi! Ota itsesi taidekameralla ja piirrä itsesi nyt! Artisan-kuvankäsittelyohjelma on johtava digitaalisen taiteen sovellus- ja avatar-valmistaja, jolla on kasvojen live-kameran suodattimia ja tehosteita.

💥  Mahtavat sarjakuvataustat: 
Artisan-kuvankäsittelyohjelma poistaa täydellisesti taustan, joten voit valita loistavan taustan ja käyttää tippumisvaikutusta! Paljon värikkäitä kuvioita ja väriroiskeita käytettävissä manga-taiteen tekemiseen.

💖  Esteettinen tiputusvaikutus: 
Uskomattomat tippuvat vaikutukset yhdistettynä sarjakuviin. Photoshop-vaikutus vain muutamassa sekunnissa sarjakuvan tekijän ansiosta. Joko hämärtää taustaa tai vaihda se upealla anime-taustakuvalla! Sarjakuvasuodattimiin yhdistettävissä on monia tippuvia vaikutuksia.

😍  Profiilikuvan luoja: 
Piirrä itsesi luomaan upeita avatar-profiilikuvia Artisan-avatar-luojan ja emoji-valmistajan kanssa. Voit lisätä lyijykynän luonnosefektin ja supertaustat tuomaan vielä hauskempaa karikatyyreihisi. Käytä eeppiseen kuvankäsittelyyn sarjakuva muotokuvaeditoria ja hauskaa sarjakuvan valmistajaa. Anime-kuvankäsittelyohjelmassa on kaikkien aikojen paras AI-sarjakuvasuodatin.

Artisan sarjakuva editori on kaikki yhdessä sarjakuva-sovelluksessa, jossa voit animoida kuvia, avatarifioida itsesi sarjakuva-kasvosuodattimilla ja kauniilla piirustussuodattimilla kuville. Liity uuteen memoji-trendiin ja muokkaa valokuvia ammattilaisena Artisanin kanssa saadaksesi vaikutuksen ystäviisi! Valmista henkeäsalpaavia animoituja kuvia Instagramille, Facebookille, Whatsappille ja Flickrille. Jaa sitten Tumblr, Snapchat, Tik Tok, VK ja Pinterest saadaksesi niin paljon tykkäyksiä.
Want to improve your unitQ Score by 20% within 30 days?
All intellectual property rights, including trademarks and word marks, are the property of respective owners