100
epic

Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters | unitQ Score

The unitQ score is the fraction of public feedback data (iOS & Android) that mentions quality issues.
100 = No Issues. 50 = Some Issues. 0 = All Issues
0 Points Past 7 Days
Category: Photography
Work at Lyrebird Studios? Unlock additional insights
30-Day Trend
 
Poor
 
Fair
 
Good
 
Epic
Work at Lyrebird Studios? Unlock additional insights
Android unitQ Score
Android User Feedback
100%
Android
123 Reports
iOS unitQ Score
iOS User Feedback
0%
iOS
0 Reports
User Feedback
0%
iOS
0 Reports
100%
Android
123 Reports
Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters - Latest Quality Issues
Android
Apr 19, 2023
Don't like it! I don't want to be recognised on my avatar. In addition, u don't give an idea of what item will appear how so choosing at random & blind
Android
Apr 21, 2023
The application does not work and tested many kisses but do not ase anything the application
Android
Apr 24, 2023
Extremely annoying ads. Otherwise, okay. Will uninstall again.
Android
Apr 29, 2023
many advertisements and has q buy everything does not enter the free requirement
Android
Apr 30, 2023
I like your app but there are others who can't pay
Android
May 2, 2023
There are already a lot of ads, there are also many effects that must be paid, if you have a few free effects please reduce the ads Or if you can Get ads but there are many free effects
Android
May 3, 2023
It is god app and easy to make it but everytime when you click at anything the ad will appear. The only problem is that
Android
May 5, 2023
The ads are too much and it's impeu good but sucked👎👎
Android
May 11, 2023
too much advertising
Artisan: Cartoon Photo Editor & Art Photo Filters - Product Description
Artisan sarjakuva kuvan muokkaus on paras karikatyyriohjelma sarjakuvaan ja digitaalisen taiteen tekemiseen monilla taiteellisilla valokuvasuodattimilla. Käsityöläisten sarjakuvien valmistaja esittelee monia vektoritaitesuodattimia ja karikatyyriefektejä kuvien sarjakuvaamiseksi ja avatarifioimiseksi yhdellä napautuksella. Tee anime-taidetta muuntamalla kuvat maalauksiksi ja sarjakuviksi nyt! Artisan-sarjakuva-kuvankäsittelyohjelma on all-in-one-kuvankäsittelyohjelma, joka tarjoaa henkeäsalpaavia selfie-kameratehosteita kuvien muokkaamiseen, avatarifiointiin ja taiteeseen erilaisilla digitaalisen taiteen suodattimilla. Valmista kuvitus Instagramille, Facebookille, Whatsappille ja Flickrille. Jaa sitten Tumblr, Snapchat, TikTok, VK ja Pinterest saadaksesi paljon tykkäyksiä!

🎨  Sarjakuva Kuvan Muokkaus: 
Jos sinulla on Artisan-sarjakuvasovellus, et tarvitse muita kuvankäsittelysovelluksia valokuviesi muuntamiseksi sarjakuviksi. Valitse upea kuva kuvagalleriastasi muokattavaksi ja sarjakuvaksi. Tutki öljymaalaussuodattimia ja upeita valokuvatehosteita saadaksesi upean profiilikuvan. Piirrä itseäsi avatar-suodattimilla nähdäksesi itsesi suosikki animaatiohahmosi. Saatavilla on paljon upeita valokuvasuodattimia ja -tehosteita, kuten väri-, luonnos- ja öljymaalaussuodatin kuvien retusointiin. Muuta valokuva sarjakuvaksi  tai mangaksi muutamassa sekunnissa taiteellisen avatar-suodatinsovelluksen ansiosta. Viimeistele kuvankäsittely legendaarisilla memoji-tarroilla, neon-spiraaleilla ja söpöllä tekstillä. Montaasi kuvia kollaasikoneella käyttämällä kauniita valokuvakehyksiä ja tarroja syntymäpäiville, pääsiäiselle ja Halloweenille!

✨  Taiteelliset öljymaalaussuodattimet ja pop-artefektit: 
Artisan-taidetoimittaja on hieno vapauttamaan sisäinen taiteilijasi ja muuttamaan kuvasi taiteellisiksi maalauksiksi käyttämällä taide- ja luonnosefektejä. Sarjakuva-suodattimien lisäksi rakastat lyijykynäsuodatin.

🤳  Selfie-kameran tehosteet: 
Artisan-sarjakuva-sovellus tarjoaa hämmästyttäviä selfie-kameran suodattimia ja tehosteita sarjakuvaan itsellesi ilmaiseksi! Ota itsesi taidekameralla ja piirrä itsesi nyt! Artisan-kuvankäsittelyohjelma on johtava digitaalisen taiteen sovellus- ja avatar-valmistaja, jolla on kasvojen live-kameran suodattimia ja tehosteita.

💥  Mahtavat sarjakuvataustat: 
Artisan-kuvankäsittelyohjelma poistaa täydellisesti taustan, joten voit valita loistavan taustan ja käyttää tippumisvaikutusta! Paljon värikkäitä kuvioita ja väriroiskeita käytettävissä manga-taiteen tekemiseen.

💖  Esteettinen tiputusvaikutus: 
Uskomattomat tippuvat vaikutukset yhdistettynä sarjakuviin. Photoshop-vaikutus vain muutamassa sekunnissa sarjakuvan tekijän ansiosta. Joko hämärtää taustaa tai vaihda se upealla anime-taustakuvalla! Sarjakuvasuodattimiin yhdistettävissä on monia tippuvia vaikutuksia.

😍  Profiilikuvan luoja: 
Piirrä itsesi luomaan upeita avatar-profiilikuvia Artisan-avatar-luojan ja emoji-valmistajan kanssa. Voit lisätä lyijykynän luonnosefektin ja supertaustat tuomaan vielä hauskempaa karikatyyreihisi. Käytä eeppiseen kuvankäsittelyyn sarjakuva muotokuvaeditoria ja hauskaa sarjakuvan valmistajaa. Anime-kuvankäsittelyohjelmassa on kaikkien aikojen paras AI-sarjakuvasuodatin.

Artisan sarjakuva editori on kaikki yhdessä sarjakuva-sovelluksessa, jossa voit animoida kuvia, avatarifioida itsesi sarjakuva-kasvosuodattimilla ja kauniilla piirustussuodattimilla kuville. Liity uuteen memoji-trendiin ja muokkaa valokuvia ammattilaisena Artisanin kanssa saadaksesi vaikutuksen ystäviisi! Valmista henkeäsalpaavia animoituja kuvia Instagramille, Facebookille, Whatsappille ja Flickrille. Jaa sitten Tumblr, Snapchat, Tik Tok, VK ja Pinterest saadaksesi niin paljon tykkäyksiä.
Want to improve your unitQ Score by 20% within 30 days?
All intellectual property rights, including trademarks and word marks, are the property of respective owners